Rezervace stolu:
Pokud si chcete být jisti, že pro vás bude místo, tak si můžete zarezervovat stůl na telefonním čísle 775565760.

Otevírací doba:
Restaurace je otevřena každý den 10-23.


PŘEDKRM

  • 50 g    Naše pečínkové nebo husí sádlo s pečivem

 

 POLÉVKY

  • 0,33 l Hovězí vývar s nudlemi
  • 0,33 l Česnečka se sýrem a opečeným chlebem
  • 0,33 l Zelňačka s klobásou a zakysanou smetanou


NAŠE SPECIALITY

* Jídla vaříme výhradně z čerstvých surovin, které připravujeme šetrným způsobem, uvedené přílohy nelze měnit

  • 250 g Pečený vepřový bok s kysaným nebo dušeným zelím
  • (jako přílohu doporučujeme vařený brambor, nebo kynutý knedlík)
  • 250 g Konfitované kachní stehno sous-vide s dušeným zelím,
  • kynutý knedlík
  • 650 g Pečená marinovaná vepřová žebra
  • 200 g Tlapky z vepřové panenky s opečenou cibulkou a slaninou, přelité pikantní omáčkou
  • 200 g Hustopečský flamendr z vepřové kýty s křenem


VÁHA MASA JE VŽDY UVEDENA V SYROVÉM STAVU


NAŠE SLADKÁ SPECIALITA

300 g Kynuté meruňkové knedlíky sypané mákem a cukrem, přelité rozpuštěným máslem

 

STEAKY

  • 200 g   Steak z pravé hovězí svíčkové
  • 250 g    Steak z hovězího pupku (Flank steak)
  • 200 g    Steak z vepřové krkovičky
  • 200 g    Steak z kuřecích prsíček


Ke steakům nabízíme (100ml):

  • smetanovo-pepřovou omáčku z nakládaného pepře
  • smetanovo-nivovou omáčku
  • smetanovo-hříbkové ragú                                      

 

RYBY

  • 200 g Steak z lososa s grilovanou zeleninou
  • 200 g Pstruh na grilu plněný bylinkami a přelitý máslem


Nadváha
10 g    pstruh

 

SMAŽENÁ A BEZMASÁ JÍDLA

  • 150 g Smažený kuřecí řízek z prsíček
  • 150 g Smažený plněný kuřecí „Gordon Bleu“
  • 200 g Smažený česnekový vepřový řízek z krkovičky        
  • 120 g Smažený sýr
  • 100 g Smažený hermelín s brusinkami


DĚTSKÉ MENU

  • 100 g Kuřecí plátek na másle
  • 100 g Smažený kuřecí řízek
  • 60 g Smažený sýr
  • 150 g Tagliatelle s tomatovou omáčkou, sypané sýrem
  • 150 g    Kynuté meruňkové knedlíky sypané mákem a cukrem, přelité rozpuštěným máslem

 

NĚCO K PIVU / VÍNU

  • 400 g Sýrové prkénko
  • 400 g Uzeninové prkénko
  • 100 g Tatarská topinka z pravé svíčkové (3 ks topinek)

 

TĚSTOVINY

  • 300 g Tagliatelle s kuřecím masem a tomatovou omáčkou, sypané parmazánem      

 

VELKÉ OBĚDOVÉ SALÁTY

  • 350 g Zeleninový salát s kousky pečeného lososa a bylinkovým dresinkem, opečený toust
  • 350 g Listový salát s kuřecím masem a mozzarellou, bylinkový dresing, opečený toust

 

DRESINKY A OMÁČKY

  • 50 g    Tatarská / Pikantní omáčka
  • 50 g    Kečup / Hořčice
  • 50 g    Česnekovo – jogurtový / bylinkovo – jogurtový dresink / holandský dresink

 

PŘÍLOHY

  • 250 g Šťouchané brambory s opečenou cibulkou a slaninou
  • 250 g Opékané brambůrky Grenaille (ve slupce)
  • 250 g Vařené brambory s máslem a petrželí
  • 250 g    Bramborová kaše
  • 250 g Domácí americké brambory (s česnekem)
  • 200 g Hranolky
  • 150 g Dušená rýže
  • 200 g Dušená zelenina na másle
  • 250 g Grilovaná zelenina
  • 100 g Sterilovaný okurek
  • 1 ks    Opečený toust

 

PŘÍLOHOVÉ SALÁTY

  • 200 g     Šopský salát s balkánským sýrem
  • 200 g     Rajčatový salát s cibulí
  • 200 g     Okurkový salát
  • 200 g     Míchaný zeleninový salát

 

DEZERTY

  • Marlenka se šlehačkou
  • Panna cotta s lesním ovocem      
  • Italské tiramisu