Rezervace stolu:
Pokud si chcete být jisti, že pro vás bude místo, tak si můžete zarezervovat stůl na telefonním čísle 775565760.

Otevírací doba:
Restaurace je otevřena každý den 10-23.


PŘEDKRM

  • Naše pečínkové sádlo s pečivem

  •  Teplé domácí škvarky, chéb

  • Tlačenka s octem a cibulí, naše pečivo

  • Nakládaný hermelín, naše pečivo

                                                                                       

                 

 

 POLÉVKY

  • Pomalu tažený vývar s masem a nudlemi
  • Česnečka se sýrem a opečeným chlebem
  • Zelňačka


NAŠE SPECIALITY

* Jídla vaříme výhradně z čerstvých surovin, které připravujeme šetrným způsobem, uvedené přílohy nelze měnit

  • Pomalu pečené husí stehno, dušené červené zelí, variace knedlík

  • Kachní prsíčko připravené způsobem sous-vide                                   

  • Podávané na zeleninovém krupetu, sypané praženou cibulkou

  • Pečený vepřový bok, dušené červené zelí, knedlík 

  • Pečený vepřový bok, kysané zelí,                                                                

  • vařené brambové plátky ve slupce

  • Králičí stehno na česneku, Bulgur s dušenou zeleninou

  • Pečená marinovaná vepřová žebra s naším pečivem

  • Hovězí líčka na červeném víně, šťouchané brambory

  • Tlapky z vepřové panenky, opečené bramborové plátky s česnekem

  • Hustopečský flamendr z vepřové kýty, naše bramboráčky

  • Kuřecí nudličky v sýrové omáčce na kari s kapií, žampiony a pórkem, hranolky


NAŠE SLADKÁ SPECIALITA

 Kynuté meruňkové knedlíky sypané strouhankou a mandlemi, přelité rozpuštěným máslem

STEAKY

  • Hovězí pepper steak,pepřová omáčka, pečené bramborové plátky
  • Steak z vepřové krkovičky, omáčka demi-glace, opečené bramborové plátky s česnekem
  • Steak z kuřecích prsíček, bylinkový dip, vařené bramborové plátky s jarní cibulkou
  • Steak z vepřové panenky, omáčka z červeného vína, hranolky

       

 

RYBY

  • Steak z lososa, bulgur s dušenou zeleninou

  • Pstruh na grilu na bylinkovém másle vařené bramborové plátky ve slupce s petrželí a máslem

 

SMAŽENÁ A BEZMASÁ JÍDLA

  • Smažený řízek z vepřové krkovičky na česneku s vařenými bramborovými plátky ve slupce, přelité máslem a petrželkou

  • Smažený Kuřecí řízek, vařené bramborové plátky s jarní cibulkou

  • Smažený Gordon blue,  opékané bramborové plátky s balkánským sýrem

  • Smažený sýr, hranolky

  • Smažený hermelín s brusinkami, hranolky

 

NĚCO K PIVU / VÍNU

  • Sýrové prkénko
  • Uzeninové prkénko
  • Tatarská topinka z hovězího masa (3 ks topinek)

 

VELKÉ OBĚDOVÉ SALÁTY

  • Salát Caesar s kuřecím masem

  • Salát Caesar s kousky pečeného lososa

  • Zeleninový salát s grilovaným hermelínem a holandským dresingem, toust           

Těstoviny

  • Gnocchi s kuřecím masem a špenátem

  • Gnocchi s kousky lososa, cherry rajčátky a olivami         

 

DRESINKY A OMÁČKY

  • Tatarská / Pikantní omáčka
  • Kečup / Hořčice
  • Česnekovo – jogurtový / bylinkovo – jogurtový dresink / holandský dresink

 

 

PŘÍLOHOVÉ SALÁTY

  • 200 g     Šopský salát s balkánským sýrem
  • 200 g     Rajčatový salát s cibulí
  • 200 g     Okurkový salát
  • 200 g     Míchaný zeleninový salát

 

DEZERTY

Dle denní nabídky