Rezervace stolu:
Pokud si chcete být jisti, že pro vás bude místo, tak si můžete zarezervovat stůl na telefonním čísle 775565760.

Otevírací doba:
Restaurace je otevřena každý den 10-23.


PŘEDKRM

  • 50 g    Naše pečínkové nebo husí sádlo s pečivem
  • 100g  Anglický roastbeef s medovo-hořčicovým dressingem a rozpečenou bagetkou 

 

 POLÉVKY

  • 0,33 l Slepičí vývar s nudlemi
  • 0,33 l Česnečka se sýrem a opečeným chlebem
  • 0,33 l Polévka z pečené dýně s krutony


NAŠE SPECIALITY

* Jídla vaříme výhradně z čerstvých surovin, které připravujeme šetrným způsobem, uvedené přílohy nelze měnit

  • 250 g Pečený vepřový bok s kysaným nebo dušeným zelím
  • (jako přílohu doporučujeme vařený brambor, nebo kynutý knedlík)
  • 300 g Králík na kořenové zelenině, šťouchané brambory
  • 650 g Pečená marinovaná vepřová žebra
  • 220 g Medailonky z vepřové panenky po zbojnicku       
  • 200 g Dančí guláš s křenem, houskový knedlík
  • 150 g  Kuřecí kousky s bylinkami v sýrové omáčce     
  • 200 g  Jelení špalík na víně, smetanové brambory 
  • 220 g  Vepřový špíz z panenky


VÁHA MASA JE VŽDY UVEDENA V SYROVÉM STAVU


NAŠE SLADKÁ SPECIALITA

300 g Kynuté meruňkové knedlíky sypané strouhankou a mandlemi, přelité rozpuštěným máslem

 

STEAKY

  • 200 g   Steak z pravé hovězí svíčkové
  • 250 g    Steak z hovězího pupku (Flank steak)
  • 250 g    Steak z vepřové krkovičky
  • 200 g    Steak z kuřecích prsíček


Ke steakům nabízíme:

  • Smetanovo-pepřovou omáčku z nakládaného pepře
  • Grilovanou zeleninu                                   

 

RYBY

  • 200 g Pstruh na grilu plněný bylinkami a přelitý máslem


Nadváha
10 g    pstruh

 

SMAŽENÁ A BEZMASÁ JÍDLA

  • 200 g Smažený telecí řízek na přepuštěném másle        
  • 120 g Smažený sýr


DĚTSKÉ MENU

  • 100 g Kuřecí plátek na másle
  • 100 g Smažený kuřecí řízek
  • 60 g Smažený sýr
  • 150 g    Kynuté meruňkové knedlíky sypané strouhankou a mandlemi, přelité rozpuštěným máslem

 

NĚCO K PIVU / VÍNU

  • 400 g Sýrové prkénko
  • 400 g Uzeninové prkénko
  • 100 g Tatarská topinka z pravé svíčkové (3 ks topinek)

 

VELKÉ OBĚDOVÉ SALÁTY

  • 350 g Míchaný zeleninový salát s červenou řepou a kuřecím masem
  • 350 g Grilovaný sýr Halloumi na ledovém salátku, medovo-hořčicový dressing

 

DRESINKY A OMÁČKY

  • 50 g    Tatarská / Pikantní omáčka
  • 50 g    Kečup / Hořčice
  • 50 g    Česnekovo – jogurtový / bylinkovo – jogurtový dresink / holandský dresink

 

PŘÍLOHY

  • 250 g Šťouchané brambory s opečenou cibulkou a slaninou
  • 250 g Domácí opečené brambory (ve slupce)
  • 250 g Vařené brambory ve slupce
  • 200 g Hranolky
  • 250 g Grilovaná zelenina
  • 100 g Sterilovaný okurek
  • 1 ks    Opečený toust

 

PŘÍLOHOVÉ SALÁTY

  • 200 g     Šopský salát s balkánským sýrem
  • 200 g     Rajčatový salát s cibulí
  • 200 g     Okurkový salát
  • 200 g     Míchaný zeleninový salát

 

DEZERTY

  • Kakaový fondant s horkou čokoládou uvnitř, vanilková zmrzlina, šlehačka
  • Sacherův dort se šlehačkou